Ervaringen

“Ik heb mijn kompas weer gevonden en durf weer te luisteren naar mijzelf… i.p.v. na te denken over hoe het moet.”

“Met mijn dochter gaat het sinds ze bij jouw is geweest veel beter. Ik zie dat ze meer zelfvertrouwen heeft en ze is niet meer bang voor de dingen die ze ziet. Ook op school gaat het goed.”

“Tijdens de vele bijscholingen die ik volg ben ik vaak snel verveeld, maar deze workshop had veel langer mogen duren” (schooldirecteur)

“Ik wist niet dat een systeem opstelling zoveel inzicht kon geven in mijn depressie. Ik ben iets gaan dragen, wat niet van mij was. Wat een eye-opener.”

“Het is fijn dat je de reguliere diagnoses kent en kan combineren met de kennis die er is over nieuwetijdskinderen. Als ouders begrijpen we hem nu ook veel beter. Een verademing.”

“Door de ademyoga voel ik me echt veel beter, zowel emotioneel als fysiek.”

“Na de workshop werd ik de volgende dag wakker…Ik was helemaal verliefd, maar dit keer op mijzelf ! Ik heb nog nooit ervaren dat ik zoveel van mijzelf kon houden. Dankjewel.”

“De juf vindt mijn kind vaak moeilijk en oneerlijk, agressief soms. Maar ik herken het niet. Ik ben blij dat jij zijn gedrag op een andere manier kunt plaatsen. Het is inderdaad waar dat hij een enorm rechtvaardigheids gevoel heeft. Van daaruit wordt hij soms heel boos. Mensen zien het snel als klieren, maar zijn gedrag heeft een heel andere oorsprong; hij stelt iets aan de orde.”

“Wat je in de lezing vertelt over de achtergrond van diagnostiek hadden we heel graag al jaren eerder geweten. Wat apart dat dit niet meer bekend is. Het heeft ons erg geholpen. “

“Ik begrijp na de cursusdag ineens hoe ik de kinderen echt kan zien. Morgen ga ik het direct toepassen op de kinderen in mijn klas ! Het is eigenlijk veel makkelijker dan ik dacht en het kost veel minder energie.”