Professionals

Integrale visie van Pedagogiek, Spiritualiteit en Psychologie

In deze integrale visie wordt er vanuit gegaan dat ieder mens uniek is en leeft in verbinding met het grotere geheel.

Er wordt gewerkt vanuit vertrouwen in de innerlijke kracht en wijsheid van elk mens zelf.

Professionals werkend met kinderen en jongeren

Leraren en groepsleiders
Deze coaching bevindt zich op het mooie en soms ook ingewikkelde grensgebied van wie jezelf bent en hoe je wilt zijn in het contact met de kinderen en jongeren. Hoe stem je af op wat zij nodig hebben, zonder jezelf te verliezen? Hoe kun je authentiek zijn, welk voorbeeld wil je zijn voor de kinderen?

Welke kwaliteiten wil je toevoegen aan je professionaliteit en welke patronen of onzekerheden wil je graag oplossen? Wat heb je nodig zodat jij na een werkdag met een goed gevoel naar huis gaat?

Coaching helpt je om op te lossen wat je blokkeert en je te laten worden wie je bent.

"Kinderen en jongeren zoeken verbinding, echtheid en transparantie"

Leidinggevenden
Als leidinggevende of bestuurslid, is de verbinding met de diepere missie van de school of organisatie zeer relevant. Systemisch en pedagogisch is er veel te winnen bij een eerlijke en daadwerkelijk goed uitgelijnde organisatie.

De wijze waarop een bestuur of een leidinggevende zijn of haar rol vervult, werkt door tot op het niveau van het gedrag van de kinderen. Het (h)erkennen hiervan geeft verantwoordelijkheid, concrete inzichten en nieuwe mogelijkheden.

De coaching richt zich enerzijds op authentiek leiderschap en anderzijds op wat de nieuwe generatie vraagt van de organisatie. Tevens kunnen systeem opstellingen zeer helder in kaart brengen waar problemen in de organisatie vandaan komen en waar de oplossingen zitten.

Vanuit Open Spirit werk ik samen met diverse scholen en organisaties die zich richten op de opvoeding van kinderen en jongeren.

 “It takes a village to raise a child”

Professionals met een eigen Bedrijf

Graag coach ik mensen die een sociale onderneming hebben en zich richten op bewustzijn en maatschappelijke vernieuwing. Veel ondernemers willen groeien met hun bedrijf en met hun impact op de wereld. Een business strategie is niet altijd voldoende. Ik zie ondernemers die ondanks trainingen niet groeien, omdat de eigen persoonlijke invloed en kracht te weinig aandacht krijgt.

Wat is het verhaal in jouw onderneming en welke persoonlijk ervaringen zijn er die je blokkeren? Welke onderliggende angst, twijfel of gêne speelt door je bedrijf heen?  Naast je persoonlijke functioneren kom ik ook op systemisch niveau tegen dat familie en voorouders een behoorlijke blokkade kunnen opwerpen. Weliswaar vanuit hun (on) bewuste motieven, maar welke veel invloed kunnen hebben op jouw bedrijf.

Wat ik je aanbiedt is om onbevooroordeeld mee te kijken naar thema's die als een soort spinrag in je bedrijf zitten. Draden die je niet meer dienen. Ik kijk op persoonlijk - , systemisch- en op een dieper liggend zielsniveau. Samen maken we keuzes wat we aanpakken. Dit kan op basis van gesprekken (ruimte nemen voor analyse en bezinning) En ik werk met o.a bedrijfsopstellingen, familieopstellingen en Emdr. Allemaal fantastische tools om issues te doorbreken en nieuwe wegen te openen.

Elke ondernemer heeft af en toe een moment van bezinning en herijking nodig. Doel van de coaching is dat je eigen kompas weer helder wordt en je weet welke stappen je nu kunt nemen.

Het doen van bepaalde online coach-testen behoort tot de mogelijkheden om jezelf op een aanvullende manier te leren kennen.

“Daar waar methode en missie samen komen, komt jouw bedrijf tot bloei"

Ik heb begrip en respect voor wat een eigen bedrijf van je vraagt en hoe iedere ondernemer zichzelf regelmatig tegenkomt. Ik ben geen specifieke business coach, maar heb wel 35 jaar ervaring in het doorbreken en helen van thema's die je belemmeren het leven te leiden dat je wilt .

 

Zie ook volwassenen

 

Persoonlijke en zakelijke trainingen volgde ik o.a. bij vele internationale leraren en bekende business coaches:
o.a Tony Robbins , Claire Zammit (ondernemen vanuit de vrouwelijke kracht)

Tarieven

Consult 1 uur: € 150
Consult 1 1⁄2 uur: € 225
Dubbel consult: € 275
Kennismaking incl. advies 1 1⁄2 uur: € 150

Business kaart: €1500
Deze kaart (10 uur) geeft u de mogelijkheid om de tijd op een flexibele wijze te verdelen;  o.a live coaching, telefonische feedback, systemisch werk, een gesprek met uw partner

Nieuw: VIP week

Wilt u in één week intensief werken aan u zelf en uw bedrijf? Helderheid creëren, innerlijke blokkades oplossen, nieuw wegen ontdekken?

Dan kunt u deze VIP week boeken, waarin we in 5-7 dagen met elkaar aan de slag gaan.

5 Dagdelen van 3 uur (ochtend, middag of avond).

Op de eerste dag brengen we alle facetten in kaart en maken we het plan voor de week. Naast coaching op locatie, behoort ook een wandeling bij landgoed Rhijnauwen tot de mogelijkheden. De natuur kan een mooie spiegel zijn en rust geven om nieuwe zaken te gaan zien.

Mail voor verdere informatie en prijzen.

Declaratie:
De kosten kunt u opvoeren bij uw jaarlijkse belastingaangifte als studie- of bijscholingskosten, u krijgt dan een aanmerkelijk deel terug. Dit kan wanneer u een eigen bedrijf heeft en ook als particulier. Ook kunt u in gesprek gaan met uw werkgever of de coaching kan worden betaald uit het bij- of omscholing budget.